מרק עוף עם קרפלך – חגיגי במיוחד
למתכון >
האמת?
לא פיללתי לשנה כזאת.
קיבלתי אותה בברכה, האמנתי בה חייכתי לעברה, אבל היא לא הייתה להיט.
לא נורא, אני אופטימית, מחכה לשנה החדשה בציפייה, בהבנה שיש תהליכים שלוקחים זמן, שיש סיבה לכל דבר.
השנה אחגוג עם כל מי שאני אוהבת ואני כבר מתרגשת, אכין את השולחן הכי יפה שלי עם פרחים ויין משובח וכמובן אוכל טעים. ומה לכם?
כרגיל, משתדלת שיהיה לכם קל! איגדתי לכם במקום אחד מתכונים לראש השנה שכוללים ראשונות, עיקריות ואחרונות.
יש לכם מנות קלאסיות כגון מרק עוף, קרעפלך, כבד קצוץ או דג חריף, יש המון סלטים, בשר ואפילו מתכונים לצמחוניים וטבעוניים. לכולם יש שפע של מתכונים לראש השנה וזה משמח אותי מאד.
מחכה לתמונות ולתיוגים כי מהי שמחת חג אם אתם לא איתי?
חג שמח חברים שלי אוהבת אתכם מלא❤️
במהלך חיי עברתי תהליך ארוך ומרתק של סקרנות ושייכות קולינרית. נולדתי למטבח הפרסי, חציתי את האוכל הישראלי ואת דרכי המשכתי בניו יורק, שם למדתי בבית ספר לבישול צרפתי. עבדתי בשלל מסעדות שעסקו בעיקר בחומרי גלם יקרים והתוודעתי למגוון מטבחים. מהאסייתי ועד הרומני, מהספרדי דרך היווני, מכולם שאבתי טעמים, אהבות וטיפול שונה בחומרי הגלם. אכלתי במסעדות עטורות כוכבים והתפעלתי מגאונותם של שפים מפורסמים. אבל בסוף, כמו בכל סוף, התעייפתי, והגעתי אל מה שנכון לי, אל השקט של סירי התבשילים, אל הממולאים, אל ריחות שמזכירים לי את הבית שלי. כולי תקווה שגם לכם הסירים האלה ימלאו את הבית בשמחה ובהתכנסות משותפת. אל תפחדו מהמתכונים, פשוט היכנסו למטבח ותתחילו לבשל.
עוד עליי >
תודה רבה.
מתכונים יצירתיים ונהדרים.