הי חברים, כבר סתיו אמיתי בחוץ, אפילו ירדו ממטרים קלים הבוקר וליבי שמח. אין כמו החורף שמתקרב כדי לגרום לי לעלוז ומיד בא לי לבשל. הפעם סלט טוב, מהסוג שיושב אצלי במקרר ורק משתבח עם הזמן. באים, פותחים את הקופסה ומוסיפים לכריך גבינה, לסלט רענן או לעוף צלוי שיוצא מהתנור. קבלו סלט פלפלים קלויים שמוסיף טעמים נפלאים לכל ארוחה.
קטגוריות: מאפים וירקות, מנות ראשונות, מתכונים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים להכנה, סלטים, ראשונות שיפילו את האורחים
תיוגים: אוכל צמחוני, מנות פתיחה, מתכונים לקיץ
במהלך חיי עברתי תהליך ארוך ומרתק של סקרנות ושייכות קולינרית. נולדתי למטבח הפרסי, חציתי את האוכל הישראלי ואת דרכי המשכתי בניו יורק, שם למדתי בבית ספר לבישול צרפתי. עבדתי בשלל מסעדות שעסקו בעיקר בחומרי גלם יקרים והתוודעתי למגוון מטבחים. מהאסייתי ועד הרומני, מהספרדי דרך היווני, מכולם שאבתי טעמים, אהבות וטיפול שונה בחומרי הגלם. אכלתי במסעדות עטורות כוכבים והתפעלתי מגאונותם של שפים מפורסמים. אבל בסוף, כמו בכל סוף, התעייפתי, והגעתי אל מה שנכון לי, אל השקט של סירי התבשילים, אל הממולאים, אל ריחות שמזכירים לי את הבית שלי. כולי תקווה שגם לכם הסירים האלה ימלאו את הבית בשמחה ובהתכנסות משותפת. אל תפחדו מהמתכונים, פשוט היכנסו למטבח ותתחילו לבשל.
עוד עליי >